Objavljeno: 24. 06. 2019 - 2:03
Roditelji na zadatku

U četvrtak, 9. svibnja 2019. godine u Kulturno informativnom centru u Gospiću održala se tribina „Roditelji na zadatku“. Tribinu je organizirao Savez Društava „Naša djeca“ Hrvatske u suradnji s DND-om Gospić. Teme koje su se obrađivale su pitanja i savjeti o zdravlju, pravilnoj prehrani, zaštiti djece od nasilja na internetu, medijskoj pismenosti djece, vršnjačkog nasilja, prevencija ovisnosti, poteškoćama u govoru, učenju i slično.
Govornici na tribini bili su:
1. Višnja Biti, novinarka – „Kako i zašto učiti o medijima?“ moderatorica tribine 
2. mr.sc. Marija Hegeduš – Jungvirth, dr.med., pedijatar i subspec. gastroenterologije - „ Rast, razvoj i prehrana djece“ 
3. Ana Raguž, mag. psihologije – „Izazovi roditeljstva – pratimo li korak?“
4. Doc.dr.sc. Anela Nikčević Milković - "Učenje vještina učenja“
Nakon tribine svim stručnjacima su se mogla postavljati i konkretna pitanja, po želji anonimna. Odgovore na pitanja roditelji sa naše tribine, ali i druge dvije koje su se održale u Petrinji i Slatini pronaći možete na stranicama Saveza DND-a Hrvatske. Hvala našoj krovnoj organizaciji što je izabrala naš grad za gostovanje i nadamo se da će u budućnosti biti još više ovakvih zanimljivih tribina koje direktno pomažu našim roditeljima i svima onima koji rade s djecom.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Društvo
Društvo
Društvo
Društvo
  Novosti - Sve