Objavljeno: 28. 10. 2017 - 8:19
PLESNA SKUPINA RITMIX

Djeca na plesnim aktivnostima uče plesne korake različitih plesnih izričaja, a osim što uče, zabavljaju se i fizički se kreću. Plesnom skupinom želimo aktivnije potaknuti djecu i mlade za što zdravije iskorištavanje slobodnog vremena. 

Plesna skupina „Ritmix“ započela je sa radionicama 2015. godine. Aktivnost se održava dva puta tjedno od početka studenog pa sve do lipnja. Dio je projekta „Minute razonode“, koji već četvrtu godinu za redom provodi naša udruga. Aktivnost je potpuno besplatna, materijali za rad i majice za nastup osiguravaju se kroz projekt, koji većim dijelom financira Grad Gospić, a voditeljica skupine volontira. Voditeljica plesne skupine „Ritmix“ je studentica na Odsjeku za učiteljski studij i vice prvakinja Hrvatske u latino-američkim plesovima Ana Martinjak. Plesna skupina podijeljena je u dvije skupine, vrtićku (4-6 godina) i osnovnoškolsku djecu (7-14 godina).  Cilj plesnih radionica je učenje plesnih koraka  kao što su samba, cha-cha-cha, rumba, merengue i drugi, naravno prema mogućnostima djece.  

Svoje uvježbane koreografije i plesne korake polaznici ove skupine imaju priliku pokazati na Uskrsnom sajmu, Danima otvorenih vrata udruge, Danu plesa i drugim prigodnim manifestacijama.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Društvo
Društvo
Društvo
  Novosti - Sve