Objavljeno: 02. 09. 2021 - 8:09
Paketići za prvašiće pripremljeni i predani školama za veseli početak školske godine

Tijekom kolovoza pripremili smo i upakirali 140 paketića koje smo s veseljem predali učiteljima koji ove godine primaju novu generaciju prvašića.

Tradicija pripremanja poklona za prvašiće već petu godinu uveseljava prvi dan škole djece koja prvi puta sjedaju u školske klupe.  Društvo „Naša djeca“ grada Gospića uz pomoć financijske podrške Grada Gospića, ovoga puta kroz projekt „Gospić u očima djece“ osiguralo je bogati sadržaj poklona, školskog pribora i slatkiša. Uz DND Gospić svake godine svojim promotivnim materijalima pridruži se i Rukometni klub Gospić, a ove godine za paketiće su donirali 140 bilježnica. Ovom prilikom zahvaljujemo se Rukometnom klubu Gospić i Gradu Gospiću.

Projekt „Gospić u očima djece“ usmjeren je djeci, njihovom okupljanju i povezivanju radi učenja, razvijanja vještina, socijalnih kompetencija, promicanja prava djece i obilježavanja važnih datuma za djecu i obitelj. Projekt traje 9 mjeseci a cilj  je poticanje, razvijanje  i uključivanje djece i mladih u zajednici. Darivanje prvašića aktivnost je kojom obilježavamo prvi dan škole za učenike prvih razreda u osnovnim školama na području grada Gospića. Također, u darivanje smo od samog početka uključili i djecu iz Odjela posebnog programa koje također svake godine dočekaju pokloni.

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Društvo
Društvo
Društvo
Društvo
  Novosti - Sve