Objavljeno: 24. 06. 2019 - 3:19
Likovna radionica (2019)

DND i djeca daju na znanje svima, velikima i malima. Naša Likovna radionica pršti od ideja, zabave, smjeha i druženja. Već 5. godinu za redom…. Započeli smo malim koracima, sada već dobro znana aktivnost koju djeca rado posjećuju i vole. Većinom su tu djeca vrtićke dobi, no uvijek nam dolaze i oni malo veći. Super sinergija vještina, znanja i motivacije.

Ovu sezonu započeli smo još u studenome, pa je red da se malo javimo javnosti. Do sada je Likovnu radionicu pohađalo 20 ak djece, od kojih su brojni i dalje aktivni, njih 17. Naravno nismo uvijek svi na broju ali rijetko kada se dogodi da nas na susretu bude manje od 10!

Do sada smo radili jako puno tema i motiva. Radili smo s jako puno različitih tehnika i jako puno smo se kreativno izražavali.  Bilo je tu motiva jeseni, motiva zime, motiva Božića, motiva Uskrsa…. Ali i neke nove zanimljive teme i tehnike. Isprobali smo slikati pomoću kuhinjske soli, izrađivali smo privjeske od perlica, koje smo glačali - pravim glačalom. Radili smo klaune od spužve i krep papira, pravili maske za maskenbal, Izrađivali smo lutke za mini- kazalište lutaka i kazalište sjena, slikali smo, osim kistovima, vilicama i žlicama, izrađivali sunca, oblake, duge….zaista svega, šarenog, zanimljivog, veselog. Sve to ima još jedan skriveni cilj: djecu naučiti likovnom izražavanju, naučiti ih različitim tehnikama. Kada dođu u školu, s ponosom mogu izgovoriti: „Ja to znam!“

Galerija slika - kliknite na sliku za povećanje

Društvo
Društvo
Društvo
Društvo
  Novosti - Sve