DND Gospić

Lutkarska predstava "U potrazi za čarolijom sjedokose" i Čarobna božićna radionica - pozivamo sve zainteresirane da nas posjete 12.12.2018

Objavljeno: 10 12 2018 45

Lutkarska predstava namijenjena je prije svega djeci, ali i roditelji su dakako dobro došli. Nakon lutkarske predstave, članovi i volonteri DND-a pripremili su "Čarobnu božićnu radionicu" na kojoj djeca mogu sudjelovati. Osim toga, volonteri su na svojim kreativnim radionicama izrađivali ukrase koje će građani imati priliku pogledati isti dan u sklopu predstave, kada ćemo u Pučkom otvorenom učilištu postaviti i štand. Napominjemo da je predstava besplatna, no kako se udruga financira isključivo sredstvima donacija i namjenskim sredstvima, pozivamo sve zainteresirane da pogledaju ukrase, odaberu za sebe i naravno donacijskim sredstvima pomognu daljem radu Udruge. 

 

DND će sudjelovati i na Sajmu, te će svoje radove i tada izložiti, pa također koristimo priliku pozvati sve koji mogu, neka dođu do našeg štanda! 

 

Društvo "Naša djeca" grada Gospića, svim građanima, djeci i velikima, želi sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu i sretnu 2019. godinu! 

FOTO GALERIJA

ISTAKNUTI SADRŽAJI

Dječji tjedan 2018
Dječji tjedan - je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“ . Uvijek se održava u prvom punom tjednu listopada i traje sedam dana. 
RAZMISLI, POGLEDAJ, PROMIJENI
Učenice osmog razreda, Petra, Maja, Leonarda i Dorotea imale su zadatak osmisliti scenu koja će prikazati problem koji se javlja u njihovoj sredini, među vršnjacima ili su bile u prilici prepoznati taj problem u svojoj sredini.
3. CAP konferencija
Tijekom četvrtka i petka, 26. i 27. travnja 2018. održala se 3. CAP konferencija u Gospiću u KIC-u. Konferenciji su prisustvovali voditelji CAP timova s područja cijele Hrvatske. Sam događaj organizira Udruga roditelja „Korak po korak“ koja je ujedno i nositelj programa CAP-a, te voditeljice CAP timova Ličko-senjske županije Lidija Bregant Jelić i Vesna Orešković.
O nama

Društvo "Naša djeca" grada Gospića - DND Gospić je dragovoljna, edukativna i humanitarna udruga civilnog društva, u kojoj građani, roditelji, prijatelji djece, za opću korist promiču i vode akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva i djelatnosti navedenih u ovom Statutu i općim aktima DND-a Gospić.

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR GOSPIĆ

Lokalni volonterski centar Gospić projekt je Društva „Naša djeca“ grada Gospića a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva. Projekt traje godinu dana, a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva u Republici Hrvatskoj organiziranjem i provođenjem aktivnosti. Cilj je i povećati broj mladih volontera, da se što više uključe u organizirane volonterske