Nema kategorije

Dramske igre i vježbe

Objavljeno: 27 12 2017 58

17.12.2017. odradili smo drugi ciklus edukacija dramskih vježbi na temu: Od dramske igre i improvizacije do problemske situacije i aktivne participacije.

Sudionici edukacije tako su prošli vježbe: Povezivanja zvukom, Gdje sam?, Blizu - daleko, Najbolja ponuda, te su prikazivali scene i problemske situacije u kojima su dolazili do Forum - prizora. Puno toga smo naučili, puno toga nam je bilo novo, ali između učenja i rada, zasigurno smo se jako zabavili. Puno hvala dragoj nam Ivani Marijančić, što smo imali priliku naučiti kako od igre možemo doći do rješavanja problema. Sve što smo naučili primjenit ćemo u daljem radu na aktivnostima i radionicama, sigurni smo da će dobro doći i u našim poslovima.

FOTO GALERIJA

ISTAKNUTI SADRŽAJI

O nama

Društvo "Naša djeca" grada Gospića - DND Gospić je dragovoljna, edukativna i humanitarna udruga civilnog društva, u kojoj građani, roditelji, prijatelji djece, za opću korist promiču i vode akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva i djelatnosti navedenih u ovom Statutu i općim aktima DND-a Gospić.

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR GOSPIĆ

Lokalni volonterski centar Gospić projekt je Društva „Naša djeca“ grada Gospića a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva. Projekt traje godinu dana, a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva u Republici Hrvatskoj organiziranjem i provođenjem aktivnosti. Cilj je i povećati broj mladih volontera, da se što više uključe u organizirane volonterske