LVC Gospić

VOLONTIRAJ! – JAVI SE

Objavljeno: 28 10 2017 30

Želite li se uključiti u Lokalni volonterski centar i steći dodatna znanja i vještine?

 

Budi dio nas, volontiraj!
Uz nas ćete imati priliku
Dodatno se educirati
Družiti se
Sudjelovati u aktivnostima
Upoznati nove prijatelje
Dobro se zabaviti
Raditi!

Prijavite se na
volonterski.centar.gs@gmail.com
 

 

Lokalni volonterski centar Gospić KONTAKTI:  099/410-4951 (Tamara) i 098/926 - 4081 (Sanja)

 

„dobrovoljno ulaganje osobnog vremena, 
truda, znanja i vještina kojima se obavljaju 
usluge ili aktivnosti za dobrobit druge osobe 
ili za opću dobrobit, a obavljaju ih osobe na 
način predviđen ovim Zakonom, bez postojanja 
uvjeta isplate novčane nagrade ili potraživanja 
druge imovinske koristi za obavljeno volontiranje, 
ako ovim Zakonom nije drukčije određeno”

Iz Zakona o volontiranju

ISTAKNUTI SADRŽAJI

Dječji tjedan 2018
Dječji tjedan - je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. Svojim programskim sadržajima i akcijama Dječji tjedan svake godine obuhvaća najviše djece i odraslih u gradovima i općinama gdje djeluju osnovna Društva „Naša djeca“ . Uvijek se održava u prvom punom tjednu listopada i traje sedam dana. 
RAZMISLI, POGLEDAJ, PROMIJENI
Učenice osmog razreda, Petra, Maja, Leonarda i Dorotea imale su zadatak osmisliti scenu koja će prikazati problem koji se javlja u njihovoj sredini, među vršnjacima ili su bile u prilici prepoznati taj problem u svojoj sredini.
3. CAP konferencija
Tijekom četvrtka i petka, 26. i 27. travnja 2018. održala se 3. CAP konferencija u Gospiću u KIC-u. Konferenciji su prisustvovali voditelji CAP timova s područja cijele Hrvatske. Sam događaj organizira Udruga roditelja „Korak po korak“ koja je ujedno i nositelj programa CAP-a, te voditeljice CAP timova Ličko-senjske županije Lidija Bregant Jelić i Vesna Orešković.
O nama

Društvo "Naša djeca" grada Gospića - DND Gospić je dragovoljna, edukativna i humanitarna udruga civilnog društva, u kojoj građani, roditelji, prijatelji djece, za opću korist promiču i vode akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva i djelatnosti navedenih u ovom Statutu i općim aktima DND-a Gospić.

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR GOSPIĆ

Lokalni volonterski centar Gospić projekt je Društva „Naša djeca“ grada Gospića a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva. Projekt traje godinu dana, a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva u Republici Hrvatskoj organiziranjem i provođenjem aktivnosti. Cilj je i povećati broj mladih volontera, da se što više uključe u organizirane volonterske