Nema kategorije

Božićni sajam

Objavljeno: 27 12 2017 36

22. i 23. 12. 2017. u gradu Gospiću organizirao se Božićni sajam na kojemu su prijavljeni izlagači imali priliku na štandovima izložiti svoje rukotvorine.

Uz „Pčelice“, i Osnovne škole te njihove Zadruge, DND je također imao svoj štand na kojemu smo izložili i naše rukotvorine, koje su naši vrijedni volonteri izrađivali na kreativnim radionicama. Sajam je trajao dva dana, no u ta dva dana sadržajno je bio bogat, od defilea Puhačkog orkestra grada Gospića, nastupa grupe Christmas trio, do nastupa Tamburaškog orkestra Pučkog otvorenog učilišta Gospić. Osim nastupa, Sajam je posjetio i Djed Mraz te su svi građani imali priliku puštati lampione. Na sajmu je DND prikupljao donacije, a ove godine građani su donirali 1602,00 kuna i 10 eura, za nastavak rada aktivnosti unutar DND-a. 

ISTAKNUTI SADRŽAJI

O nama

Društvo "Naša djeca" grada Gospića - DND Gospić je dragovoljna, edukativna i humanitarna udruga civilnog društva, u kojoj građani, roditelji, prijatelji djece, za opću korist promiču i vode akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva i djelatnosti navedenih u ovom Statutu i općim aktima DND-a Gospić.

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR GOSPIĆ

Lokalni volonterski centar Gospić projekt je Društva „Naša djeca“ grada Gospića a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva. Projekt traje godinu dana, a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva u Republici Hrvatskoj organiziranjem i provođenjem aktivnosti. Cilj je i povećati broj mladih volontera, da se što više uključe u organizirane volonterske