Nema kategorije

Božićna obiteljska radionica

Objavljeno: 27 12 2017 18

17.12.2017. održana je prva radionica u sklopu projekta „Naučimo roditelje“ a kojemu je nositelj Centar za mladež, Zaprešić, na kojemu je DND partner u realizaciji aktivnosti.

Božićna obiteljska radionica prva je u nizu radionica koje će se provoditi tijekom realizacije projekta, a cilj ovakvih radionica je na kvalitetan način provesti slobodno vrijeme, ali uključivanjem u aktivnosti i roditelje i djecu. Cilj je tako da obitelj, mame, tate, djeca, bake, djedovi… kvalitetno provode vrijeme ali i da nešto novo nauče i izrade. Božić je bio motiv za prvu radionicu, tako su sudionici imali priliku izraditi različite ukrase i čestitke, a pri tome se dobro zabaviti. 
 

FOTO GALERIJA

ISTAKNUTI SADRŽAJI

O nama

Društvo "Naša djeca" grada Gospića - DND Gospić je dragovoljna, edukativna i humanitarna udruga civilnog društva, u kojoj građani, roditelji, prijatelji djece, za opću korist promiču i vode akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva i djelatnosti navedenih u ovom Statutu i općim aktima DND-a Gospić.

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR GOSPIĆ

Lokalni volonterski centar Gospić projekt je Društva „Naša djeca“ grada Gospića a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva. Projekt traje godinu dana, a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva u Republici Hrvatskoj organiziranjem i provođenjem aktivnosti. Cilj je i povećati broj mladih volontera, da se što više uključe u organizirane volonterske