Nema kategorije

Božićna čarolija u Grabovači

Objavljeno: 27 12 2017 12

Javna ustanova „Pećinski park Grabovača“ (Perušić) 2.12.2017. organizirala je Božićnu čaroliju na kojoj su posjetitelji mogli sudjelovati u Božićnim radionicama, a djeca su imala priliku upoznati se sa Djedom Božićnjakom i fotografirati se s Djedicom u Kući Djeda Božićnjaka. Za potpuni ugođaj počeo je padati i snijeg.

DND Gospić imao je priliku prisustvovati i prezentirati svoje božićne ukrase koje su uz veliki trud napravili volonteri. Štand je bio popunjen raznim božićnim ukrasima (magnetima, kuglicama za bor, svijećama, ukrasnim čarapama ili čizmicama za Svetog Nikolu te božićnim vijencima). 

Posjetitelji su mogli pridonijeti radu Udruge tako što su mogli donirati novčana sredstva a sa štanda su mogli za sebe uzeti neki od ukrasa. Tijekom dana prikupilo se 74kn donacijskih sredstava.

FOTO GALERIJA

ISTAKNUTI SADRŽAJI

O nama

Društvo "Naša djeca" grada Gospića - DND Gospić je dragovoljna, edukativna i humanitarna udruga civilnog društva, u kojoj građani, roditelji, prijatelji djece, za opću korist promiču i vode akcije i aktivnosti namijenjene dobrobiti djece, na temelju ciljeva i djelatnosti navedenih u ovom Statutu i općim aktima DND-a Gospić.

LOKALNI VOLONTERSKI CENTAR GOSPIĆ

Lokalni volonterski centar Gospić projekt je Društva „Naša djeca“ grada Gospića a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva. Projekt traje godinu dana, a cilj mu je pridonijeti promociji i razvoju volonterstva u Republici Hrvatskoj organiziranjem i provođenjem aktivnosti. Cilj je i povećati broj mladih volontera, da se što više uključe u organizirane volonterske